Lösningar i rostfritt stål är vårt fokus

RFR Solutions utvecklar, tillverkar och säljer produkter i rostfritt stål. Vi erbjuder hela kedjan från konstruktionsstöd och prototypframställning till produktion, montage och kontroll. Dessutom kan vi bistå med materialteknisk expertis, konstruktionsgenomgång, ritningsstöd och produktoptimering, gärna som en del av din projektgrupp.

För att öka kostnadseffektiviteten och sänka produktionsriskerna har vi ett nära samarbete med dig och deltar i utvecklingsprocessen på ett tidigt stadium.

Vår kompetens är välkänd och beprövad i många olika tillämpningar för företag inom medtech, livsmedel, cleantech och energi. För att öka kostnadseffektiviteten och sänka produktionsriskerna har vi ett nära samarbete med dig och deltar i utvecklingsprocessen på ett tidigt stadium.

Vi tror på partnerskap

Genom att arbeta tillsammans redan från början får vi en bättre förståelse för dina specifika problem och utmaningar. Helt enkelt – du står för produktkunskapen och vi bidrar med material-, konstruktions- och produktionskompetens så att du får den lösning du behöver.

Vi ligger alltid ett steg före när det gäller lösningar i rostfritt stål. Det är vårt sätt att skapa pålitliga, förstklassiga och högpresterande produkter. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och som din partner medverka till ditt företags framgång.

Du kan alltid räkna med kvalitet och kompetens i allt vi gör, eftersom vi ständigt utvecklar våra kunskaper. För det bästa i rostfritt stål, för dig och för ditt företag.

Varumärkeslöfte

För att leva upp till vårt varumärkeslöfte Stainless steel excellence måste vi utveckla vårt företag och våra medarbetares kompetens på flera nivåer. Vi bygger och systematiserar en unik kunskapsbank för framtida lösningar när vi skapar komplexa produkter i partnerskap med våra kunder. Eftersom vi är ett lärande företag, arbetar vi för att ständigt ha koll på vad som händer i varje projekt och ute på marknaden. Vår företagskultur bygger på samarbete, förtroende och lärande.

Värderingar

Våra värderingar är drivkrafter som hjälper oss att alltid vara konkurrenskraftiga till nytta för våra kunder och för oss själva.

Tillsammans

Koll på läget

Alltid bättre

Utveckling

Vi deltar i partnerskap med kunder i viktiga forskningsprojekt i Skandinavien och Europa för att stärka vår kompetens för framtida lösningar och för att utveckla nya affärsmöjligheter.