På jakt efter nya utmaningar?

Letar du efter ett intressant arbete där du får stora möjligheter att utvecklas? Vill du ha trevliga arbetskamrater och tycker om att utmanas? Då är RFR Solutions rätt plats för dig.

Under menyfliken ”Lediga jobb” ser du om vi har några lediga tjänster just nu.

Om vi för tillfället inte söker några nya medarbetare så är du naturligtvis ändå välkommen att skicka in en intresseanmälan. Maila i så fall ditt CV till vår personalavdelning på: ansokan@rfrsolutions.se.

Avancerad teknik

Hos oss får du arbeta med unika projekt som ligger i teknikens absoluta framkant, t.ex. via våra samarbeten med några av världens ledande forskningsanläggningar. Du får ett flexibelt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Att arbeta på RFR Solutions är mycket omväxlande och ibland ganska utmanande. Du får ofta tänka till och vara delaktig i hur uppgifterna ska lösas.

Utvecklande arbete

Vi är övertygade om att vägen till framgång går via kompetent personal och vi satsar mycket på utbildning. Om du arbetar i produktionen har du möjlighet att genomgå svetsarprövningar och ta licenser, samt att prova på nya arbetsuppgifter och på så sätt öka din kunskap.

Hos oss har du även möjlighet att gå på kurser på företagets bekostnad på din fritid inom områden som inte är direkt knutna till din yrkesroll.

Som medarbetare i produktionen har du också möjlighet att åka och arbeta i fält ute hos våra kunder och inte bara i fabriken.

Stark gemenskap

Vi har ett öppet och välkomnande arbetsklimat som präglas av bra sammanhållning, hjälpsamhet och prestigelöshet. Vi hjälper varandra i stort och smått och vi vill alla göra ett bra arbete.

De flesta av våra medarbetare har varit på RFR Solutions i mer än 10 år och trivs mycket bra. För att trivas här tror vi att det en bra början att vara engagerad, ha en vilja att utvecklas och vara bra på att ta egna initiativ.

Vi arbetar i en traditionellt manlig bransch och vi vill gärna få in fler kvinnor i företaget.

Bra arbetsmiljö och trygg arbetsplats

På RFR Solutions får du arbeta i nyrenoverade lokaler och vi satsar på att du ska ha alla förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Vi håller god ordning som ett led i att öka trivseln och arbetsplatssäkerheten, samtidigt som det är en förutsättning för att kunna leverera högkvalitativa produkter till våra kunder.

RFR Solutions är ett stabilt företag och en trygg arbetsgivare. Företaget expanderar och har långsiktiga ägare som satsar på att vidareutveckla det.

Förmåner

Förutom konkurrenskraftiga löner och kollektivavtal så erbjuder vi:

  • Yrkesrelaterade utbildningar
  • Friskvårdsbidrag
  • Företaget bjuder på tre besök hos sjukgymnast per år
  • Företaget betalar halva kostnaden för upp till tre besök hos massör eller naprapat
  • Hälsoundersökning vart tredje år
  • Om du på din fritid vill gå en kurs i ett ämne som inte har med ditt yrke att göra, t.ex. lära dig spanska eller spela fiol, så står företaget för kursavgiften
  • Flextid, även för medarbetare i produktionen