Vi hjälper dig hela vägen

Vi hjälper dig att utveckla och tillverka system och komponenter i rostfritt stål. Hos oss får du hjälp hela vägen från idé till färdig, dokumenterad, kvalitetssäkrad och funktionstestad produkt.

Med RFR Solutions som partner har du tillgång till hela vår samlade applikationskunskap och kompetens inom produktion, materiallära, konstruktionsoptimering och kvalitet. Vi har lång erfarenhet av tillverkning av produkter med höga kvalitetskrav som används under tuffa förhållanden, t.ex. inom läkemedels- och kärnkraftsindustrin.

En partner att lita på

Du kan lita på att vi alltid gör vårt bästa för att du ska bli helt nöjd. Flexibilitet, leveranssäkerhet och tät dialog med våra kunder är en viktig del av vår framgång. Våra kunniga och engagerade medarbetare ser till att du får dina leveranser i rätt tid och att du snabbt får svar på eventuella frågor.

Många av våra kunder har upptäckt fördelen med att involvera oss tidigt i utvecklingsprocessen. Då gör vi störst nytta och kan bidra med förbättringar som ger rätt kvalitet, bästa funktion och låga produktionskostnader.

Vi utmanar oss själva varje dag

Vi arbetar kontinuerligt med att höja vår kompetens, bl.a. genom våra samarbeten med universitet och forskningsanläggningar. I dessa projekt tänjer vi på gränserna till det möjliga och utvecklar nya tekniska lösningar som vi ofta får nytta av i andra projekt. Vi investerar även stort i personalens kompetens, exempelvis är alla våra svetsare licensierade.

Kontakta oss

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig från skiss till färdig produkt samt säkerställa hög kvalitet och låga produktionskostnader. Kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.