I teknikens framkant

Ett starkt fokus på teknik, kvalitet och ständiga förbättringar genomsyrar RFR Solutions. Våra projekt inom Big Science-området är viktig del av vår kompetensutveckling. Här får vi arbeta i teknikens absoluta framkant och vara en aktiv del i utvecklingen av nya konstruktioner, nya materialkvaliteter (t.ex. 316 LN) och produktionsmetoder.

Vi samarbetar med forskare från ett flertal universitet och hjälper dem att ta fram utrustning till några av världens ledande forskningsanläggningar, t.ex. CERN, Max IV och ESS. Erfarenheterna från Big Science-projekten tar vi med oss till våra övriga projekt. På så sätt driver vi utvecklingen av teknik och kvalitet framåt inom alla våra applikationsområden.
 

Nyheter

Kundbesök på Epiluvac

2022-09-19

Sommaren börjar rulla mot sitt slut men vi på RFR Solutions AB fortsätter med nya projekt!
 
Nu har vår försäljningschef Rosemarie Beckman varit på plats hos vår nya kund Epiluvac AB - CVD/MOCVD reactors och pratat om det nya projektet. 
 
Projektledaren Richard Spengler talar för Epiluvac:
 
🗣 Vi har valt att arbeta med RFR Solutions för att vi behöver ett företag med erfarenheter inom rostfritt stål och har ytterligt höga krav på kvalitet och renheten på slutprodukterna. Dessutom är det fördelaktigt att företaget ligger i närområdet då det är enklare att ha direkt kontakt!

 


Läs mer >

Kontakta oss

Vi träffar dig gärna för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig med såväl konstruktion som tillverkning. Maila eller ring oss så bokar vi in ett möte snarast. Kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.